طرز تهیه قهوه آمریکانو ( Cafe Americano )

قهوه آمریکانو

قهوه آمریکانو ( Café Americano ) یکی از قهوه‌های پرطرفدار در سراسر جهان می‌باشد. این قهوه در واقع همان اسپرسو است که به آن آب جوش اضافه می‌شود. اگر شما از طرفداران اسپرسو هستید اما ترجیح می‌دهید آن را با غلظت و تلخی کمتر مصرف کنید قهوه آمریکانو گزینه‌ی مناسبی برای شما خواهد بود.

 در ادامه با طرز تهیه این قهوه و نکات مربوط به آن با شما خواهیم بود.

 با قهوه ایلیا همراه باشید.

تاریخچه :

قهوه آمریکانو

در ابتدا بهتر است نگاهی به تاریخچه‌ی این قهوه بیندازیم. قهوه آمریکانو نخستین بار توسط سربازان ارتش آمریکا سال‌ها پیش و در طول جنگ جهانی دوم استفاده شد. سربازان آمریکایی می‌خواستند قهوه‌ای از نظر طعمی ملایم‌تر و از نظر غلظت رقیق‌تر نسبت به قهوه‌ای که اروپاییان می‌نوشیدند داشته باشند، بنابرین آنها تصمیم گرفتند به اسپرسوی خود آب جوش اضافه کنند. به همین دلیل نام قهوه آمریکانو را از قدیم تا به حال روی آن گذاشته‌اند.

موادلازم جهت تهیه قهوه آمریکانو :

1 ) قهوه اسپرسو

2 ) آب جوش

3 ) ماگ یا لیوان بلند

4 ) شیر یا کف شیر ( دلخواه )

طرز تهیه :

1 ) ابتدا باید آب را به وسیله‌ی سماور و یا کتری جوش بیاورید.

قهوه آمریکانو

بررسی و خرید : کتری هریو

2 ) حال باید اسپرسو را آماده کنید. شما می‌توانید این کار را توسط موکاپات ( قهوه جوش روگازی ) و یا اسپرسوسازهای برقی انجام دهید.

قهوه آمریکانو

همچنین اگر در سفر هستید و قصد دارید این نوشیدنی را آماده کنید می‌توانید از اسپرسوسازهای همراه مینی‌پرسو و یا هندپرسو استفاده نمایید.

3 ) در مرحله‌ی آخر باید مواد را ترکیب کنید. ابتدا 1 شات اسپرسوی خود را کف لیوان بریزید. سپس آبی را که جوش آمده به آن اضافه کنید.

قهوه آمریکانو

  • دقت کنید که میزان معمول آب جوش دو سوم لیوان و برای اسپرسو یک سوم می‌باشد. اما این بستگی به ذائقه شما نیز دارد، اگر تمایل دارید طعم قهوه ملایم‌تر و تلخی آن نیز کمتر باشد می‌توانید آب جوش بیشتری اضافه نمایید.

در انتها می‌توانید جهت دستیابی به طعمی ویژه مقداری شیر و یا کف شیر به نوشیدنی خود اضافه نمایید.

حالا قهوه آمریکانوی شما آماده است. آن را با لذت نوش جان کنید!

تفاوت Café Americano و Long Black :

قهوه آمریکانو

Long Black نیز همانند آمریکانو اسپرسویی است که با آب جوش ترکیب می‌شود. اما تفاوت آن این است که در قهوه آمریکانو ابتدا اسپرسو را می‌ریزیم و سپس آب جوش به آن اضافه می‌شود اما در Long Black این کار برعکس انجام می‌گیرد، یعنی ابتدا آب جوش در کف لیوان ریخته می‌شود و سپس اسپرسو را روی آن می‌ریزیم.

Long Black بصورت فراوان  در استرالیا و نیوزیلند یافت می‌شود.

از نظر طعمی Long Black غنی‌تر از آمریکانو می‌باشد و درصد غلظت و تلخی آن بیشتر است.

تفاوت دیگری که این دو دارند این است که در Long Black شما کرما (لایه‌ی خامه‌ای مانند روی اسپرسو ) را مشاهده می‌کنید اما در آمریکانو اینچنین نیست.

اگر شما به کرما علاقه دارید و طعم غنی‌تر اسپرسو را ترجیح می‌دهید Long Black انتخاب مناسبی برای شما می‌باشد.

امید غفوری
امید غفوری

کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است و از سال 92 در زمینه های مختلف زبان از جمله ترجمه و تدریس فعالیت داشته است. وی سابقه فعالیت در چند سایت مختلف را به عنوان نویسنده و مترجم دارد و از سال 95 به تیم قهوه ایلیا پیوسته است.

2 دیدگاه ها

  1. با سلام
    اسپرسو سازهای موکاپات تا چه حد کارایی خوب دارند؟ من نتونستم با اونها قهوه خوبی رو دم کنم…بنظرتون از چه شیوه ای بهتره استفاده کنم؟
    با تشکر از مطالب مفیدتون

    • امید غفوری امید غفوری گفت:

      با سلام
      استفاده از موکاپات یکی از روش‌های رایج و عالی برای تهیه‌ی اسپرسو می‌باشد و کیفیت قهوه‌ی خروجی آن مناسب است البته نوع و جنس موکاپات نیز در کیفیت نهایی قهوه تاثیر گذار است. شما می‌توانید جهت مطالعه‌ی بیشتر مطلب طرز تهیه قهوه با موکاپات را مطالعه بفرمایید.
      از این لینک استفاده کنید : https://goo.gl/BjBSwQ
      موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *