theme

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو ( Espresso Macchiato )

0236 بازدید

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو ( Espresso Macchiato )

اسپرسو ماکیاتو یک روش تهیه قهوه ایتالیایی و ترکیبی از شیرو قهوه اسپرسو است. این قهوه دارای یک یا دو شات قهوه اسپرسو همراه با یک لیوان شیر بخارزده و فوم شیر می‌باشد. این نوشیدنی نیازمند یک فنجان قهوه  اسپرسو عالی و یک لیوان کف شیرغلیظ است .

اولین سوالی که شاید برای شما هم پیش بیاید این است که تفاوت بین کافه لاته ، لاته ماکیاتو و اسپرسو ماکیاتو در چیست ؟ پاسخ جالب اما بسیار ساده است همه آنها ترکیبی از قهوه اسپرسو و شیر هستند ، اما نوع ترکیب و میزان شیر و قهوه آنها متفاوت می‌باشد .

مواد و تجهیزات لازم :

  • یک فنجان قهوه اسپرسو عالی
  • نصف فنجان شیر تازه کم چرب
  • دستگاه اسپرسو ساز
  • پیچر(ظرف مخصوص تهیه کف شیر )
  • دماسنج

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو :

مرحله‌ی اول: تهیه قهوه اسپرسو

ابتدا باید یک فنجان قهوه اسپرسو غلیظ ( دبل شات ) توسط دستگاه اسپرسو ساز خود تهیه کنید . در این مرحله سعی کنید از بهترین دانه‌های قهوه تازه رست شده استفاده کنید . دقت داشته باشید که برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو درجه آسیاب قهوه شما در بوجود آمدن قهوه اسپرسو با کرمای خوب بسیار موثر است .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تهیه یک قهوه اسپرسو عالی می‌توانید مقاله  طرز تهیه قهوه اسپرسو را مطالعه نمایید.

اسپرسو ماکیاتو

مرحله‌ی دوم: تهیه کف شیر

در این مرحله دستگاه اسپرسو را روشن کنید تا آب و بخار سرد داخل لوله خارج شود ، سپس یک لیوان شیر تازه پرچرب را داخل پیچر ریخته و دماسنج را داخل آن قرار دهید . بخارزن دستگاه را مجدداً روشن و پیچر را بصورت مورب زیر نازل بخار بگیرید تا شیر افزایش حجم پیدا کرده و دمایی بین ۶۳ تا ۶۵ درجه سانتیگراد ( ۱۴۵ تا ۱۵۰ درجه فارنهایت ) پیدا کند . سپس تنها کف شیر را درون لیوان بریزید. اگر روش تهیه کف شیر را با استفاده از دستگاه اسپرسوساز نمی‌دانید ، می‌توانید آموزش طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار را مطالعه کنید .

اسپرسو ماکیاتو

مرحله سوم : جدا سازی کف شیراز شیر بخار زده

برای جداسازی کف شیر از شیر بخارزده ، از یک قاشق استفاده کنید. بدین نحو که در حین این که شیر و کف شیر را از پیچر داخل ظرف دیگری می ریزید ، با قاشق مانع خروج کف شیر شده و پس از جداسازی کامل کف شیر آن را درون فنجان اسپرسو بریزید.

espresso-machiato-5

 مرحله‌ی چهارم: ترکیب کف شیر و قهوه

کف شیر باقی مانده در پیچر  را به آرامی به مرکز فنجان قهوه اضافه کنید ، این کار را با صبوری انجام دهید .

espresso-machiato-6

برای تزیین و افزایش رایحه‌ی اسپرسو ماکیاتو می‌توانید مقداری پودر کاکائو یا دارچین روی آن بریزید .

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

امتیاز شما به این مطلب
رسول منتظری
رسول منتظری
از سال 1383 در فعالیتهای تحقیقاتی ، تولیدی و پروژه ای فعالیت دارد و به عنوان کارشناس کنترل پروژه و معاون مدیر پروژه درپروژه های نفتی و عمرانی فعالیت داشته است . با زبان انگلیسی و مدیریت پروژه PMBOK آشنایی دارد . از سال 1395 به عنوان مترجم و نویسنده با قهوه ایلیا همکاری می کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *