29 نوامبر 2017

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

بارباجادا که به زبان ایتالیایی به بارباگلیاتا ( Barbagliata ) نیز معروف است ، یک نوشیدنی شیرین […]
26 نوامبر 2017

چگونه اسپرسوساز را جرم گیری و تمیز کنیم ؟

قهوه و به خصوص اسپرسو ، یک نوشیدنی بسیار محبوب در دنیای امروز است . کمتر کسی […]
12 نوامبر 2017
طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

دسر ژلاتین قهوه یا ژله قهوه یکی از دسرهای بی نظیر قهوه است که از ژلاتین و […]
21 اکتبر 2017

طرز تهیه قهوه کافه آئو لایت ( Café au lait )

کافه آئو لایت در حقیقت روش سنتی تهیه و سرو قهوه به همراه شیر در فرانسه هم […]
18 اکتبر 2017
طرز تهیه اسپرسو کان پانا ( Espresso con panna )

طرز تهیه اسپرسو کان پانا ( Espresso con panna )

اسپرسو کان پانا که معنی لغوی آن به ایتالیایی اسپرسو با خامه است یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه […]
16 اکتبر 2017

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

قهوه تخم مرغ ویتنامی یک نوشیدنی اهل ویتنام است که به طور سنتی از زرده تخم مرغ […]
14 اکتبر 2017
طرز تهیه فلت وایت (The Flat White)

طرز تهیه قهوه فلت وایت (The Flat White)

فلت وایت نوشیدنی ایست بر پایه اسپرسو که از اسپرسو و شیر بخار زده تهیه می‌شود. این […]
14 اکتبر 2017
روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

قبل از این که قهوه سوار به کشی شود و از زادگاهش فاصله بگیرد ، اقداماتی بر […]
12 اکتبر 2017
طرز تهیه اسپرسینو

طرز تهیه اسپرسینو

اسپرسینو نوشیدنی بسیار خوشمزه که اصالتا به کشور ایتالیا باز می‌گردد ولی متاسفانه دقیقا مشخص نیست که […]
12 اکتبر 2017
سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ چیست ؟

سیروپ در آشپزی ، مایعی غلیظ و چسبناک است که معمولا از انحلال شکر در آب به […]
9 اکتبر 2017
چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

همه ما به قهوه خالص علاقه داریم ولی برخی دیگر تمایل دارند به قهوه خود شیرین کننده‌‌ای […]
28 سپتامبر 2017
طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

امروزه مصرف قهوه در جهان بسیار شدت گرفته است و همه به ین نوشیدنی شگفت انگیز علاقه […]