16 اکتبر 2017

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

قهوه تخم مرغ ویتنامی یک نوشیدنی اهل ویتنام است که به طور سنتی از زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر و قهوه […]
14 اکتبر 2017
طرز تهیه فلت وایت (The Flat White)

طرز تهیه قهوه فلت وایت (The Flat White)

فلت وایت نوشیدنی ایست بر پایه اسپرسو که از اسپرسو و شیر بخار زده تهیه می‌شود. این نوشیدنی تقریبا شبیه به لاته میباشد […]
14 اکتبر 2017
روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

قبل از این که قهوه سوار به کشی شود و از زادگاهش فاصله بگیرد ، اقداماتی بر روی آن انجام می شود. این […]
12 اکتبر 2017
طرز تهیه اسپرسینو

طرز تهیه اسپرسینو

اسپرسینو نوشیدنی بسیار خوشمزه که اصالتا به کشور ایتالیا باز می‌گردد ولی متاسفانه دقیقا مشخص نیست که این نوشیدنی بسیار خوشمزه از چه […]
12 اکتبر 2017
سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ در آشپزی ، مایعی غلیظ و چسبناک است که معمولا از انحلال شکر در آب به دست می‌آید و معمولا مقدارشکر زیادی […]
9 اکتبر 2017
چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

همه ما به قهوه خالص علاقه داریم ولی برخی دیگر تمایل دارند به قهوه خود شیرین کننده‌‌ای مانند شکر و یا خامه اضافه […]
28 سپتامبر 2017
طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

امروزه مصرف قهوه در جهان بسیار شدت گرفته است و همه به ین نوشیدنی شگفت انگیز علاقه نشان می دهند. اما در این […]
23 سپتامبر 2017
چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

همیشه افراد به دنبال روشی بهتر برای تهیه قهوه‌ی مصرفی خود هستند . برخی قهوه اسپرسو را به دلیل غلظت بیشتر و طعم […]
21 سپتامبر 2017

7 نکته مهم برای تهیه اسپرسو که حرفه‌ای‌ها می‌دانند

تهیه اسپرسو با استفاده از دستگا‌ه‌های مختلفی صورت می‌گیرد. اسپرسو سازهای برقی، گازی و اسپرسو سازهای همراه نیز جزو این دسته هستند. درصد […]