theme
۵ بهمن ۱۳۹۵

طرز تهیه آیس کافی ژاپنی ( Japanese Iced Coffee )

کلمات ” قهوه ” و ” سرد ”  کلماتی هستند که برای هر علاقمند به قهوه معمولا ترکیب نامأنوسی است . قهوه داغ از قهوه سرد […]
۲۳ دی ۱۳۹۵

طرز تهیه لاته دارچین ( Cinnamon Latte )

لاته دارچین یکی از نوشیدنی‌های خوش طعم و عطر بر پایه‌ی قهوه اسپرسو می‌باشد . دارچین یکی از ادویه‌های پر خاصیت و بسیار خوشبو است که […]
۵ دی ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات )

سایفون ( وکیوم پات ) جزو قهوه سازهای نسل سوم به شمار می‌رود که قهوه‌ای به روش غوطه وری ( فیلتری ) به شما ارائه می‌دهد […]
۵ دی ۱۳۹۵

آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )

تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) ۱۳۵۰ سال پیش از میلاد مسیح آسیاب توسط رومی ها اختراع شد . درواقع زمانی که قهوه کشف شد […]
۳۰ آذر ۱۳۹۵

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) ساده و صبور

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است .  در تهیه قهوه دَمِ سرد قهوه از آب سرد و یا آب […]
۲۹ آذر ۱۳۹۵

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای یک دسته نگهدارنده می‌باشد و به منظور نگهداری مایعات […]
۲۸ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز V60 هاریو

قهوه ساز V60 هاریو یکی از پرطرفدارترین روش های قطره ای می‌باشد . تکنولوژی نهفته در آن بسیار ساده است  و در یک فیلترینگ دستی با […]