اینفوگرافیک : پنج روش دم کردن قهوه

5 روش دم کردن قهوه :

اگر از خوانندگان ثابت قهوه ایلیا باشید حتما مقاله بهترین روش دم کردن قهوه کدام است؟ را مطالعه نمودیه اید . در آن مقاله به تفضیل به بررسی 5 روش دم کردن قهوه که در دنیا بسیار رایج است پرداختیم و میزان کافئین ، روغن و طعم و مزه قهوه خروجی از هر روش را بررسی کردیم . در این مقاله قصد داریم که گلچین نتایج حاصل از آن مقاله را به شکل یک اینفوگرافی زیبا در اختیار شما مخاطبین عزیز قرار دهیم ، تا بتوانید با همراه داشتن این اینفوگرافی همیشه نسبت به این 5 روش دم کردن قهوه آگاهی داشته باشید . ما در این اینفوگرافی تلاش کرده ایم که میزان کافئین و چربی قهوه به دست آمده را در سه سطح زیاد ، متوسط و کم مشخص کنیم و از طرف دیگر مزه حدودی هر یک را نیز ذکر کنیم ولی همانگونه که مشخص است شما برای دانستن در مورد روش دم کردن و جزئیات میزان کافئین چربی و طعم قهوه خروجی باید به مقاله یاد شده در ابتدای مطلب مراجعه کنید .

CoffeeBrewing_V3

علی شمس
علی شمس
از سال 1388 در زمینه های مختلف وب فعالیت دارد ، وی سردبیر ، دبیر و نویسنده سایت های مختلفی در زمینه آی تی ، گرافیک ، متالورژی و ... بوده است .دارای مدرک کارشناسی متالورژی و کامپیوتر است و فعالیت خود در زمینه قهوه را همزمان با نویسندگی و مدیریت وب سایت قهوه ایلیا از سال 1393 آغاز کرده است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *