هدگروپ ( Head Group ) چیست ؟

هدگروپ ( Head Group ) چیست ؟

دستگاه اسپرسوساز وسیله‌ای پیچیده به نظر می‌آید ولی بیشتر این اتفاقات جادویی درون هدگروپ دستگاه رخ می دهد.

هد گروپ کدام قسمت از دستگاه اسپرسو ساز است ؟

هدگروپ در قسمت جلویی اسپرسوساز قابل مشاهده است. قسمتی از دستگاه است که پورتافیلتر در آن قفل می شود و مکان ملاقات آب با قهوه  و تولد اسپرسو است .

هدگروپ ( Head Group )

هد گروپ چیست ؟

هدگروپ قسمتی از هر دستگاه اسپرسوساز و قلب آن است که مسئول تهیه ی یک فنجان خوب اسپرسو می باشد.

در قسمت جلویی دستگاه قرار گرفته که جنسی فلزی دارد. قسمتی از دستگاه است که همیشه به آن متصل می باشد و آب از داخل آن به سبد قهوه می ریزد.

هد گروپ یا گروپ هد را معمولا به تنهایی و با نام گروپ نیز به کار میبرند. همچنین ممکن است اسامی مانند بریو گروپ، بریو هد و گروپ اسپرسوساز نیز به گوش شما بخورد.

یک دستگاه معمولی اسپرسوساز معمولا یک هدگروپ دارد این در حالی است که نمونه های حرفه ای و صنعتی که در بیشتر کافی شاپ ها استفاده می شود که می توانند تا هفت هدگروپ داشته باشند.

هدگروپ ( Head Group )

یک اسپرسوساز چگونه کار می کند ؟

با این که سه نمونه دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک از اسپرسوساز وجود دارد ولی عملا کار هدگروپ در همه ی اینها یکسان است.

در اولین قدم پورتافیلتر به همراه سبد قهوه داخل هد گروپ بسته و قفل می شود.

وقتی زمان تهیه ی اسپرسو فرا می رسد، گروپ آب داغ را با فشار از طریق صفحه ای مشبک و روزنه دار به سبد قهوه ارسال می کند.

فشار باعث می شود که آب از میان قهوه ها عبور کند و از زیر پورتافیلتر خارج شود و به درون شات یا فتجان بریزد. نتیجه این امر نوشیدنی  است که به نام اسپرسو آن را می شناسیم.

هدگروپ ( Head Group )

 

همانند سبد ها و پورتافیلترها، اندازه ی هد گروپ نیز بسته به نوع مصرف افراد متفاوت است.

حفظ و نگهداری هدگروپ

برای به دست آمدن اسپرویی عالی باید هد پروپی تمیز و سالم داشته باشیم که این معنی تمز کردن و حفظ آن به درستی می باشد.

درون هدگروپ دو قسمت وجود دارد که بنابه شرایط قابل تعویض است.

  • واشر هدگروپ که حلقه ای بزرگ است و داخل یارهدگروپ قرار میگیرید. وسیله ای است باری محکم بودن قفل بین هدگروپ و پورتافیلتر. اگر پورتافیلتر شما چکه میکنند زمان آن رسیده که واشرش را تعویض کنید.
  • صفحه ی گروپ که به صفحه ی مشبک نیز معروف است و آب داغ با عبور از آن به سبد قهوه می رسد.

هدگروپ ( Head Group )

در قهوه خانه ها و کافی شاپ‌های حرفه ای که روزانه تعداد زیادی اسپرسو از دستگاه گرفته می شود، پیشنهاد میکنیم که هر سه ماه یکبار سبد و واشر دستگاه خود را تعویض نمایند. ولی در دستگاه های خانگی که مصرف بسیار کمتری دارند بهتر است بنا بر شرایط به تعویض این قسمت ها بپردازند.

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است . از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را با قهوه ایلیا آغاز کرده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *