theme
۷ آذر ۱۳۹۵

آموزش استفاده از کف ساز دستی بیالتی Bialetti Tuttocrema

کف شیر را به روش های گوناگونی می‌توان بدست آورد. یکی از بهترین روش های آن استفاده از کف ساز دستی بیالتی است […]
۶ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کاپوچینو ( cappuccino )

تهیه‌ی یک کاپوچینو با هنر دست خودتان و با استفاده از تجارب باریستاهای حرفه‌ای می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. باریستاها یا همان متصدیان کافی […]
۳ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه لاته ماکیاتو ( Latte Macchiato )

لاته ماکیاتو نیز مثل خیلی از قهوه های دیگر بر پایه اسپرسو تهیه می‌شود . با انتخاب یک ترکیب خوب از یک فنجان […]
۱ شهریور ۱۳۹۵

خواص قهوه سبز و محدودیت های استفاده از آن

امروزه تناسب اندام یکی از اولویت های هر فردی در جامعه است و باعث بالا رفتن اعتماد به نفس و زیبایی افراد می […]
۲۵ مرداد ۱۳۹۵

۶ مکان برای لذت بردن از مینی‌ پرسو

اگر از علاقه مندان به دنیای قهوه و قهوه اسپرسو و یا از دنبال کنندگان مطالب قهوه ایلیا باشید قطعا تا به حال […]
۱۷ مرداد ۱۳۹۵

۸ ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

در مقالات قبلی سایت با اینکه مینی پرسو چیست آشنا شدید و در مطلب ویدئو های رسمی و غیر رسمی مینی پرسو کلیه […]
۱۶ مرداد ۱۳۹۵

مینی پرسو چیست ؟

مینی پرسو ( minipresso ) یک اسپرسو ساز پر قدرت قابل حمل تولید کمپانی واکاکو است که بدون نیاز به برق برای شما […]
۱۴ مرداد ۱۳۹۵

ویدئو های رسمی و غیر رسمی مینی پرسو

با سلام خدمت شما همراهان عزیز قهوه ایلیا ،در مطلب قبلی سایت با عنوان مینی پرسو چیست؟ با جزئیات این اسپرسو ساز خوش […]
۱ مرداد ۱۳۹۵

قهوه چیست و ساختار گیلاس قهوه چگونه است

قهوه چیست؟ قهوه یا همان Coffee یک نوشیدنی با عطر و طعم متمایز تهیه شده از دانه‌های بو داده از گیاه Coffea است. […]