22 اکتبر 2017
قهوه سایه رشد ( Shade-grown coffee )

قهوه سایه رشد ( Shade-grown coffee )

قهوه سایه رشد یک نوع نوشیدنی است. این نوشیدنی از دانه‌های قهوه‌ای تهیه می‌شود که درخت آن در سایه رشد می‌کند. سایبانی برای […]
21 اکتبر 2017

طرز تهیه قهوه کافه آئو لایت ( Café au lait )

کافه آئو لایت در حقیقت روش سنتی تهیه و سرو قهوه به همراه شیر در فرانسه هم در خانه و هم در کافه […]
19 اکتبر 2017
ارتفاع و اقلیم چگونه بر عطرو طعم قهوه تاثیر می گذارد ؟

ارتفاع و اقلیم چگونه بر عطرو طعم قهوه تاثیر می گذارد ؟

جغرافیا تاثیر به سزایی بر طعم قهوه میگذارد از همین روست که رست کننده‌های قهوه به اقلیم کشور تولید کننده‌ی قهوه بسیار اهمیت […]
18 اکتبر 2017
طرز تهیه اسپرسو کان پانا ( Espresso con panna )

طرز تهیه اسپرسو کان پانا ( Espresso con panna )

اسپرسو کان پانا که معنی لغوی آن به ایتالیایی اسپرسو با خامه است یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه بر پایه اسپرسو می‌باشد که از […]
17 اکتبر 2017

اسیدیته چیست ؟

حتما تابحال برای شما اتفاق افتاده است که به مطلب یا گفته‌ای از طرف شخص یا کتابی بربخورید که در آن از اسیدیته […]
16 اکتبر 2017

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

قهوه تخم مرغ ویتنامی یک نوشیدنی اهل ویتنام است که به طور سنتی از زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر و قهوه […]
15 اکتبر 2017
تفاوت بین فرآوری تر و خشک و نیمه تر

تفاوت بین فرآوری تر ، خشک و نیمه تر

قبل از اینکه قهوه بسته بندی شود و به دست ما برسد فرآیندهایی روی آن انجام می‌شود. این فرآیندها شامل فرآوری خشک و فرآوری […]
14 اکتبر 2017
طرز تهیه فلت وایت (The Flat White)

طرز تهیه قهوه فلت وایت (The Flat White)

فلت وایت نوشیدنی ایست بر پایه اسپرسو که از اسپرسو و شیر بخار زده تهیه می‌شود. این نوشیدنی تقریبا شبیه به لاته میباشد […]
14 اکتبر 2017
روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

روش های فرآوری قهوه از زمان برداشت

قبل از این که قهوه سوار به کشی شود و از زادگاهش فاصله بگیرد ، اقداماتی بر روی آن انجام می شود. این […]