15 اکتبر 2017
تفاوت بین فرآوری تر و خشک و نیمه تر

تفاوت بین فرآوری تر ، خشک و نیمه تر

قبل از اینکه قهوه بسته بندی شود و به دست ما برسد فرآیندهایی روی آن انجام می‌شود. این فرآیندها شامل فرآوری خشک و فرآوری […]
9 اکتبر 2017
چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

همه ما به قهوه خالص علاقه داریم ولی برخی دیگر تمایل دارند به قهوه خود شیرین کننده‌‌ای مانند شکر و یا خامه اضافه […]
3 اکتبر 2017
گونه های قهوه

گونه های قهوه

همانطور که همه ما می‌دانیم قهوه دارای سه نوع درختچه‌ی اصلی است که از این میان دو نوع ربوستا و عربیکای آن مورد […]
2 اکتبر 2017
آیا بین قهوه و کلسترول خون ارتباطی هست ؟

آیا بین قهوه و کلسترول خون ارتباطی هست ؟

در جامعه امروزی که تحرک انسان‌ها کاهش یافته و بیماری‌های قلبی و اضافه وزن پدیدار شده‌اند همه نگران میزان کلسترول خون خود هستند […]
24 سپتامبر 2017
مواد تشکیل دهنده قهوه

مواد تشکیل دهنده قهوه چیست ؟

آیا می‌دانید قهوه‌ای که مصرف می‌کنید از چه موادی تشکیل شده است؟ دانه‌ای که از درخت قهوه به دست می‌آید چه مواد شیمیایی […]
21 آگوست 2017
فرهنگ قهوه برزیل و فراز و نشیب آن

فرهنگ قهوه برزیل و فراز و نشیب آن

برزیل به عنوان بزرگترین کشور تولید کننده قهوه در جهان نقش بسیار مهمی در این زمینه ایفا می کند. تغذیه بازارهای وسیع داخلی […]
19 آگوست 2017
چرخه فلاور

چرخه فلاور چیست و طریقه استفاده از آن چگونه است؟

چرخه فلاور که نزدیک به دو دهه یکی از بهترین منابع صنعت قهوه بشمار می رود، درسال 1995 توسط انجمن تخصصی قهوه آمریکا […]
12 آگوست 2017
تاریخچه قهوه

تاریخچه قهوه

آیا می‌دانید قهوه‌ای که هرروز آن را مصرف می‌کنید چه تاریخچه‌ای داشته است؟ قهوه چگونه و از کجا کشف شده است؟ در این […]
29 جولای 2017
قهوه بدون رنگ

قهوه بدون رنگ ( Clear Coffee ) ، پدیده‌ جدید دنیای قهوه

قهوه بدون رنگ یا همان Clear Coffee به عنوان یک پدیده‌ی نوظهور در دنیای قهوه به حساب می‌آید. این قهوه که در زبان […]