راهنمای میزان آسیاب قهوه

در این قسمت ما 7 درجه از میزان آسیاب قهوه را برمبنای دستگاه های مختلف تهیه قهوه با تصاویر با کیفیت برای شما به نمایش گذاشته‌ایم . دقت کنید که قطر سکه ی موجود در تصاویر 21.21 میلی متر و ضخامت آن 1.95 میلی متر است .

میزان آسیاب قهوه :

1. بسیار درشت ( Extra Coarse Grind ) :

  • قهوه ساز تادی

میزان آسیاب

از درجه بسیار درشت برای آماده کردن قهوه سرد با قهوه ساز تادی ( Toddy Brewer ) استفاده می شود.

2. درشت ( Coarse Grind ) :

میزان آسیاب قهوه

از درجه درشت برای دستگاه فرنچ پرس و عملیات چشیدن طعم قهوه یا همان Cupping مناسب است.

3. متوسط – درشت ( Medium – Coarse Grind ) :

میزان آسیاب قهوه

درجه medium-coarse  آسیاب قهوه برای تهیه قهوه با دستگاه های تخصصی مانند کمکس و کافه سولو مناسب است.

4. متوسط ( Medium Grind ) :

  • دریپ پات ( Drip Pot )

میزان آسیاب قهوه

از درجه متوسط آسیاب قهوه برای تهیه قهوه با دستگاه دریپ پات استفاده می شود.

5. متوسط – نرم ( Medium – Fine Grind ) :

میزان آسیاب قهوه

این درجه از آسیاب در دستگاه های مخروطی و وکیوم پات کاربرد دارد.

6. نرم ( Fine Grind ) :

میزان آسیاب قهوه

از آسیاب نرم برای تهیه قهوه اسپرسو استفاده می شود.

7. خیلی نرم ( Extra Fine ) :

میزان آسیاب قهوه

از درجه خیلی نرم برای تهیه قهوه ترک و قهوه عربی استفاده می‌شود .

نکاتی در مورد میزان آسیاب قهوه برای حرفه ای ها

1_ اگر شما باریستا هستید بهتر است از آسیاب دارای درجه قابل تنظیم دقیق و ترجیحاً درجه های دیجیتال استفاده کنید تا میزان آسیاب قهوه شما به اندازه باشد و همیشه پودر قهوه ای یکدست داشته باشید.

2_ اگر شما به قهوه  علاقمندید و میخواهید در منزل قهوه ی خود را آسیاب کنید ، با چند بار تمرین و دم کردن قهوه آسیاب شده به میزان آسیاب قهوه دست پیدا خواهید کرد . برای مثال اگر برای مکا پات ( اسپرسو ساز رو گازی ) قهوه آسیاب کردید و هنگام دم کردن قهوه ی خروجی آبکی بود باید قهوه را ریزتر آسیاب کنید و اگر قهوه از دستگاه به سختی خارج شد باید آسیاب قهوه خود را کمی درشتر کنید.

خرید آسیاب قهوه :

شما می‌توانید جهت خرید انواع آسیاب قهوه خانگی و صنعتی از برند های معتبر جهان و مقایسه آنها و انتخاب بهترین آسیاب متناسب با نیازتان به فروشگاه سایت مراجعه نمایید و یا به طور مستقیم از بخش انواع آسیاب قهوه دیدن نمایید .

امید غفوری
امید غفوری
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است و از سال 92 در زمینه های مختلف زبان از جمله ترجمه و تدریس فعالیت داشته است. وی سابقه فعالیت در چند سایت مختلف را به عنوان نویسنده و مترجم دارد و از سال 95 به تیم قهوه ایلیا پیوسته است.

25 دیدگاه ها

  1. اردلان گفت:

    سلام
    خیلی سایت جامح وپر محتوا
    ممنون
    قهوه دون دارم خواستم راهنمای کنید چه آسیایی بخرم

    • علی شمس علی شمس گفت:

      سلام
      ممنون از لطفتون
      اگر از طرفداران پرو پا قرص قهوه هستید و عموما برای مصرف قهوه دانه قهوه تهیه میکنین ، پیشنهاد بنده خرید آسیاب برقی خانگی
      چون هم قابلیت آسیاب قهوه از درشت تا ریز در حد دستگاه اسپرسو ساز رو بهتون میده و هم سرعت مناسبی برای آسیاب کردن قهوه داره.
      در فروشگاه دو مدل آسیاب قهوه میان قیمت و چند آسیاب رده بالا هست که میتونین اون ها رو با هم مقایسه کنین ، از لینک زیر هم میتونین برای رفتن به بخش آسیاب ها استفاده کنین

      آسیاب قهوه

  2. با درود و سپاس فراوان از انتقال بی تمنا و صادقانه ی دانش و آموخته های خود به سایرین.
    پرسشی در خصوص آسیابِ دان قهوه برای تهیه قهوه ترک داشتم؛
    آیا با دستگاه آسیاب قهوه گاستروبک مدل 42639 میتوانیم به آن حد از ریزی که مناسب قهوه ترک هست، برسیم؟

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی
      و تشکر بابت لطف و عنایت شما
      در مورد سوال شما باید بگویم که خیر این آسیاب انکان آسیاب کردن قهوه به صورت ترک ندارد
      و تقریبا تا جایی که در حال حاضر اطلاع دارم آسیاب ارزان برای این امر وجود ندارد

  3. BB گفت:

    سلام وقت بخیر
    من یک دستگاه موکا پات سفارش دادم: قهوه ساز – اسپرسو ساز بیالتی موکا اکسپرس 4 کاپ و برای خرید دانه قهوه که من fine grind میخواستم. از این نوع قهوه شما سفارش دادم قهوه ایلی اسپرسو – پودر دارک رُست -125 گرم ولی توی توضیحاتش میزان نرمی پودر قهوه رو ننوشته بودید. میخواستم بدونم این نوع قهوه مناسب دستگاهی که سفارش دادم هست یا خیر؟

  4. حامد گفت:

    سلام و خسته نباشید؛
    من موکا اکسپرس دارم، قهوه تازه اسیاب شده تا دو روز خوب بالا می اید ولی بعد از دو روز (گاها سه روز) قهوه بزور از خروجی بالا می اید و قهوه از همان اول به اصطلاح قل قل میکند و قوری بیش از حد گرم میشود(همه موارد حرارت و شعله را در نظر میگیرم) خودم حدس زدم نوع اسیاب قهوه مشکل داشته باشد (ریزتر از حد استاندارد_ناگفته نماند چند درجه مختلف امتحان کردم بنظرتون باز هم درشت تر اسیاب کنم؟) ایا تازگی قهوه بر نوع عمل امدن اون با توجه به توضیحات بالا در این حو تاثیرگذاره؟ نظر شما چیه؟
    پیشاپیش خیلی ممنون از پاسخگوییتون

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      سام.
      تازگی قهوه در عملکرد دستگاه موثر نیست.اشکال پیش آمده در دستگاه شما ممکن است از درجه آسیاب شما و یا از واشر دستگاه شما باشد.

  5. حامد گفت:

    سلام و حسته نباشيد خدمت شما
    يك سوال داشتم، براي استفاده از ميني پرسو قهوه لاوازاRossa از لحاظ ميزان اسياب چطور است؟ ايا خيلي ريز نيست؟

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      سلام.
      به طور کلی قهوه های برند برای استفاده در مینی پرسو مناسب هستند ولی دقت کنید که این قهوه ها رو در سبد قهوه مینی پرسو زیاد فشرده نکنید.

  6. alireza ashrafi گفت:

    با سلام وخسته نباشید من یه دستگاه اسپرسو ویتک1511خریدم برای اینکه اسپرسو با خامه بیشتری بدهد
    راهنمایی بفرمایید ونیز چند تا از باریستا های کافی شاپ ها به گفتند که این نوع دستگاه های خانگی عمر
    زیادی ندارند وزود خراب می شوند لطفا برا ی کارکرد بهتر این نوع دستگاه ها راهنمایی نمایید
    عزتتان همواره مستدام

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      سلام.
      دستگاه شما از نظر عملکرد کیفیت خوبی داره ولی از نظر متریال بدنه کیفیت خیلی خوبی نداره. برای اینکه قهوه شما کرمای خوبی داشته باشه به چند نکته دقت کنید.
      1 ) حتما دستگاه و فنجان خودتون رو پیش گرم کنید.
      2 ) قهوه خودتون رو با درجه مناسب آسیاب کنید.
      3 ) قهوه را در سبد قهوه به خوبی فشرده کنید.( تمپ کردن )
      4 )از قهوه هایی استفاده کنید که کرمای بهتری دارند.برای مثال قهوه « پی بی هند » دارای کرمای بیشتری نسبت به سایر قهوه هاست.
      در مورد سوال بعدی شما باید بگم طول عمر دستگاه‌های قهوه‌ساز بستگی به نگهداری اونها داره.حتماً از آب تصفیه شده در دستگاه خودتون استفاده کنید و دستگاه رو بعد از استفاده تمیز کنید.

  7. محمدرضا گفت:

    سلام
    یه سوال؟
    واسه استفاده قهوه برای دستگاه فرنچ پرس میشه قهوه رو با آسیاب دستی پودر کرد .واسه استفاده تو کافه که حس جالبی یه مشتری بده؟

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      سلام. بله شما میتونید این کار رو انجام بدید ولی بهتره از آسیاب های با کیفیت خوب استفاده کنید و درجه اونها رو از قبل تنظیم کرده باشید.

  8. نصراله گفت:

    سلام
    من يك دستگاه دلونگي ٣٢٠ تهيه كردم
    اما تا كنون موفق به تهيه يك اسپرسو با كف مناسب نشدم!
    از نظر شما كيفيت اين دستگاه چطوره و اينكه من چطور ميتونم از اين دستگاه يك اسپرسو با كف مناسب بگيرم
    ممنون

    • علی شمس علی شمس گفت:

      سلام
      دستگاه های قهوه ساز دلونگی چه چند کاره و چه تک کاره عموما قهوه اسپرسو غلیظی تولید نمی‌کنند و شما نمی‌تونین از دستگاهی که دارین هیچ وقت یه قهوه با کرمای عالی تهیه کنین چون ساختار این دستگاه اینگونه طراحی نشده است

  9. مهدی گفت:

    سلام میخواستم بدونم خامه ای که روی اسپرسو میاد چقدر به نوع قهوه و چقدر به دستگاه قهوه ساز بستگی داره؟

  10. Hami گفت:

    زندگی یعنی ریسترتو

  11. Farshad گفت:

    سلام
    با تشکر از وب سایت جامع و خوبتون
    سوالم اینه که من یک دستگاه قهوه ساز تفال دارم از این مدلهای معمولی که قهوه رو داخل فیلترش میریزیم و آب جوش از مخزنش با گذشتن از فیلتر داخل قوری میشه. حالا سوالم اینه که توی چنین دستگاه قهوه سازی میتونم از قهوه ی ترک استفاده کنم؟ چون مقدار زیادی از ترکیه واسم آوردن و حوصله درست کردن با قهوه جوش بروش قهوه ترک رو ندارم و اگه بشه میخوام توی این دستگاه ازشون استفاده کنم.
    و سوال دوم اینکه شما فروش فیلتر کاغذیشو دارین؟

    با تشکر

    • محسن مداحی محسن مداحی گفت:

      سلام.در دستگاه های قهوه ساز فیلتری مثل مدلی که شما دارید نمیتونید از قهوه ترک استفاده کنید چون درجه آسیاب قهوه ترک برای این دستگاه مناسب نیست.
      فیلتر کاغذی هم تا آخر هفته به محصولات اضافه خواهد شد.

  12. ahmad گفت:

    برای استفاده از مینی پرسو چه درجه ای باید استفاده بشه

  13. علیرضا گفت:

    با عرض سلام
    من یه دستگاه آسیاب میخوام برای آسیاب کردن یک تا دو فنجان قهوه در روز قیمت بین 150 تا 200 هزار باشه پیشنهاد شما چیه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  14. Rozhin گفت:

    سلااااااام وائ من تازه سايت شما رو پيدا كردم واقعا معركه ايد همينطورئ ادامه بديد من به شخصه هر اطلاعاتي كه نياز داشتم پيدا كردم واقعا سايت پر محتوايي داريد و خيلئ اطلاعات جامعي داديد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *