اینفوگرافیک : تفاوت قهوه دم سرد و قهوه سرد

روش دم سرد یکی از روش‌های دم کردن قهوه می‌باشد که شاید کمتر با آن آشنایی داشته باشید . نوعی از قهوه نیز وجود دارد که به نام قهوه سرد شناخته شده است . قهوه دم سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است .  در تهیه قهوه دم سرد قهوه از آب سرد و یا آب دمای اتاق در زمانی بین 12 تا 24 ساعت استخراج می‌شود . دانه های قهوه در این روش با درجه Coarse آسیاب می‌شوند . پس از آنکه قهوه در آب دمای اتاق یا خیسانده شد معمولا از یک فیلتر کاغذی یا یک صافی فلزی عبور می‌کند . قهوه به دست آمده از این روش بسیار غلیظ است . برای همین آن را با شیر ، آب ، یخ و سایر افزودنیها رقیق می‌کنند . اما قهوه سرد بوسیله‌ی آب داغ و چند قطعه یخ تهیه می‌شود . اگر دوست دارید تفاوت این دو روش را بصورت مختصر و مفید بدانید ، مشاهده اینفوگرافیک زیر را به شما توصیه می‌کنیم .

قهوه سرد قهوه دم سرد


حتما مطالعه کنید : قهوه دم سرد ، ساده و صبور

شما تا به حال کدام یک از این دو نوع قهوه را مصرف کرده‌اید ؟ اگر انسان صبوری هستید توصیه می‌کنیم حتما یک مرتبه قهوه‌‌ای به روش سرد دم کنید و از مزایای آن بهره مند شوید و یا اینکه پس از فعالیتی بدنی  و یا حرارت بالای بدن قهوه‌ای سریع به روش سرد آماده کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید !

 

امید غفوری
امید غفوری
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است و از سال 92 در زمینه های مختلف زبان از جمله ترجمه و تدریس فعالیت داشته است. وی سابقه فعالیت در چند سایت مختلف را به عنوان نویسنده و مترجم دارد و از سال 95 به تیم قهوه ایلیا پیوسته است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *